ORANGE TRAVEL: ROAMINGOVÉ A MEDZINÁRODNÉ VOLANIA DO POĽSKA LACNEJŠIE O CELÚ POLOVICU

03.06.2009 Celý región

Bratislava, 2. jún 2009 – Ponukami Orange Travel prináša toto leto Orange svojim zákazníkom výhodnú komunikáciu v roamingu v Poľsku, ako i vo všetkých komerčne otvorených sieťach EÚ a v obľúbených dovolenkových ...
S novým konceptom programov AHOJ zákazníci získajú zľavu 50 % na prijímanie hovorov v roamingu po prvej minúte, rovnako ako aj na volania zo Slovenska do zahraničia.

Volania s Poľskom teraz ešte výhodnejšie
Orange teraz prináša výhodnejšie volania pre obyvateľov severného Slovenska, ako i všetkých, ktorí často cestujú do Poľska. Program Ahoj Poľsko im umožňuje po prvej minúte prijímať hovory o polovicu lacnejšie a zároveň do tejto krajiny zo Slovenska o polovicu lacnejšie aj telefonovať. Významným benefitom pre zákazníkov s týmto programom je aj sekundová tarifikácia na prichádzajúce hovory v Poľsku už od prvej sekundy.

Roamingové hovory (prijaté v Poľsku)
pred 50% zľavou 0,26 € (7,8328 Sk)
po 50% zľave 0,13 € (3,9164 Sk)
Medzinárodné hovory (zo Slovenska do Poľska)
pred 50% zľavou 0,166 € (5,00 Sk)
po 50% zľave 0,083 € (2,50 Sk)

Mesačný poplatok za tento program je 1 € (30,1260 Sk). Program si zákazníci môžu aktivovať zaslaním prázdnej SMS na 988.

O polovicu lacnejšie aj do ostatných krajín
Pre tých, ktorí častejšie navštevujú aj ostatné krajiny susediace so Slovenskom, pripravil Orange rovnako výhodnú ponuku o polovicu lacnejších roamingových a medzinárodných hovorov s programami Ahoj Maďarsko, Ahoj Česko a Ahoj Rakúsko. Platia pre ne rovnaké podmienky a ceny ako v prípade programu Ahoj Poľsko.

Až 50% zľavu môžu zákazníci získať aj na prijímanie hovorov v roamingu a rovnako aj na volania zo Slovenska do ktorejkoľvek krajiny Európskej únie, Islandu, Nórska, Lichtenštajnska a do vybraných dovolenkových destinácií – Chorvátska, Turecka, Tuniska, Egyptu a Čiernej Hory s programom Ahoj Európa+. Tento benefit sa im uplatňuje po prvej prevolanej minúte a zaplatia zaň 1,99 € (59,9507 Sk) mesačne.

Programy Ahoj si môžu zákazníci aktivovať zaslaním prázdnej SMS správy na číslo:

Balík Číslo
Ahoj Európa+ 933
Ahoj Maďarsko 944
Ahoj Rakúsko 955
Ahoj Česko 977
Ahoj Poľsko 988
 

Vyberte región